Predstava „Imamo dojavu“

13.decembra 2017. predstava „Imamo dojavu sa početkom u 20 časova, Balska sala hotela Kaštel Ečka. U pitanju je prva tviter predstava na ovim prostorima. Duhovit tekst koji poseduje preko stotinu najboljih tvitova koji služe kao replike.

U pitanju je duhovita priča o prijateljima koji ne uspevaju da opstanu u Beogradu. Nailaze na probleme opšte egzistencije i nisu u mogućnosti da vrate dugove gazdarici Mari koja im izdaje garsonjeru pod zakup. Mara im postavlja uslov, te pokreće biznis koji obećava veliki novac za kratko vreme, ali će ih posao uvesti svo troje u mnoge nevolje.

U predstavi igraju poznati i popularni glumci: Zlatko Rakonjac (glavna u uloga u filmu „Mi nismo anđeli 3“, film „The Beautiful blue Danube“, serija „Žene sa Dedinja“ i emisija „večernja TV dostava), Jelena Čvorović (lik Žakline u seriji Srećni ljudi, lik Tankosave u seriji Bela lađa, Zorka Pandurović u seriji Porodično blago, Nina u filmu Otpisani i dugogodišnja glumica u Beogradskom dramskom pozorištu) i Semir Gicić, koji je autor popularnih predstava u kojima igra: Pazi s kime spavaš, Čekakajući ministra, Ko vama dade predstavu i Čekajući život).

cena: 500,00 dinara
//]]>