Aktivnosti

OBILAZAK CARSKE BARE

Carska bara“ je dobila ime po austro-ugarskom prestolonasledniku Francu Ferdinandu koji je u više navrata lovio na ovom području, boraveći tada u „Kaštelu“

  • Na putu do Carske bare poseta i obilazak crkava Ečke
  • Vožnja brodom i razgledanje Carske bare
  • Piknik na Carskoj bari

OBILAZAK ZRENJANINA

Obilazak gradskog jezgra: gradska kuća, gradska bašta, zgrada Suda, mostovi, parkovi, zgrada pozorišta, Bencova palata, Šeherezada, crkve Zrenjanina, muzej, poseta muzeju

Organizovano osveženje u zrenjaninskoj pivnici (bašti ili zatvorenom delu)

LOV

Dvorac “Kaštel” nalazi se na području jednog od najvećih lovišta u Srbije (Lovište „Begej“) ukupne površine 124.038 ha, od čega je 110.000 ha lovne površine. Lovni turizam je razvijen, naročito :

  • prolećni lov na srndaća
  • letnji lov na prepelice, grlice, gugutke i goluba grivnjaša
  • jesenji lov na divlje patke gluvare

RIBOLOV

Kaštel” se nalazi u neposrednom okruženju reka Begej, Tisa i Tamiš kao i drugih vodenih površina, tako da prestavlja idealan prostor gde i najstrastveniji i najprobirljiviji sportski ribolovci mogu zadovoljiti svoje interesovanje.

 

1. Šetnja parkom Kaštela, uz predstavljanje bogate istorije porodice Lazar i dvorca Kaštel, u trajanju od 30 minuta.

2. Obilazak Grada Zrenjanina uz turističkog vodiča Turističke organizacije Grada Zrenjanin – priča o velikom i malom mostu, spomenicima kulture, glavnom Trgu, Muzeju, Gradskoj kući, Muzeju Piva i na kraju poseta Pivnici „Četiri konja debela“.

3. Interaktivno učestvovanje u kuvanju. Posedujemo veliku i tehnički opremljenu kuhinju. Kuvanje se može organizovati i napolju, tipa live cooking uz muzičku zabavu.
Doplata je u zavisnosti od vrste hrane koja se priprema.

4. Streličarstvo u parku sa instruktorima – 1.500,00 din/osobi. U cenu ulazi oprema i stručni nadzor.

5. Golf dan – demo čas i vežbanje osnovnih golf udaraca sa organizovanim Mini turnirom sa proglašenjem pobednika – 1.500,00
dinara/osobi. U parku se postavi tepih od 4m. Postave se mete, oprema se dobija i uz instruktore se vežbaju udarci. Nakon vežbe održi se mini turnir i pobednici dobijaju zahvalnice sa imenima učesnika. Takođe, golf dan može biti i u Golf Centru Žabalj sa organizovanim ručkom u Golf centru.

6. Etno selo „Tiganjica“, restoran „Trofej“ uživanje u prirodi i mini-farmi. Ručak ili večera se mogu organizovati u Etno selu.

5. Obilazak Carske bare brodićem i šetnja stazom zdravlja – 500,00 din/osobi.

6. Svečana večera uz band poput ABBA tribute band-a ili nekog drugog band-a po izboru klijenta i Open buffet-om ili finger food-om.

7. Joga -u trajanju sat ipo. Doplata 500,00 din/osobi. U skladu sa vremenom, možda joga i na otvorenom.

8. Moguće organizovati vožnju kočijama sa konjima – cena na upit.

//]]>