Restoran

Svoja jutra započnite sa svežinom i optimizmom, dane ispunite uživanjem, a večeri radošću življenja. Dođite nam u posetu i upoznajte se sa jednim od najlepših restororana u ovom delu Srbije. Naš jelovnik pripremljen je sa puno ljubavi i pažnje od najkvalitetnijih, pažljivo pripremljenih i ukusnih namirnica.

A la carte restoran radi svakoga dana od 07.00-23.00h i otvoren je za sve goste, u okviru restorana je bašta sa pogledom na vrt i staru fontanu koja je restauirana 2007, originalna skulptura od terakote se nalazi unutar dvorca, na njenom mestu danas je replika od bronze.

„Imam to zadovoljstvo da radim u timu koji zaista ima sluha za mene i koji me u potpunosti razume i podržava sve moje ideje, a zajedno smo fokusirani da svoje stečeno znanje primenimo kako bi gosti uživali u svakom zalogaju. Kao neko ko ima desetogodišnje radno iskustvo u bogatoj gastronomiji naše zemlje, imao sam tu čast da radim na velikim projektima i sa poznatim imenima iz oblasti kulinarstva, te sa sigurnošću mogu da potvrdim da je naš restoran konkurencija najboljim evropskim restoranima. Naš tim je, slobodno rečeno, pobednički tim na koji sam ponosan. Akcenat je na nacionalnoj kuhinji, a svaki obrok je pripremljen na originalan način. Zajednički cilj je zadovoljstvo gostiju, a povratak gosta u restoran je naš najveći uspeh. Očekujemo Vas! „

Šef kuhinje, Nemanja Pejković